Pravila privatnosti

Vaša privatnost nam je važna. Ova pravila privatnosti opisuju kako prikupljamo, koristimo i čuvamo vaše osobne podatke. Molimo vas da pažljivo pročitate ove informacije kako biste razumjeli naš pristup privatnosti i zaštiti podataka.

Prikupljanje podataka

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam nužni za pružanje usluga ili odgovaranje na upite. Podaci se prikupljaju putem naših obrazaca, komunikacije i interakcija s našom web stranicom.

Korištenje podataka

Vaši podaci se koriste isključivo u svrhe za koje su prikupljeni. To može uključivati pružanje usluga, obradu narudžbi ili odgovaranje na vaše upite. Vaše podatke nećemo dijeliti s trećim stranama bez vaše izričite suglasnosti.

Sigurnost podataka

Poduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše podatke od neovlaštenog pristupa, gubitka ili zloupotrebe. Vaši podaci se čuvaju na sigurnim serverima i pristup imaju samo ovlaštene osobe.

Prava korisnika

Imate pravo pristupa vašim osobnim podacima koje čuvamo te pravo ispravka, brisanja ili ograničavanja obrade tih podataka. Također imate pravo prigovora na obradu podataka i pravo prenosivosti podataka.

Kolačići

Naša web stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja. Kolačići se koriste i u svrhu analize posjećenosti i prilagodbe sadržaja.

Izmjene pravila

Ova pravila privatnosti povremeno se mogu mijenjati kako bi odražavala promjene u zakonodavstvu ili našim praksama. Molimo vas da ih redovito pregledavate kako biste bili informirani o načinu na koji štitimo vaše podatke.