O nama

Medicina rada i medicina sporta

Poliklinika EO2 usmjerena je na zdravstvene preglede iz područja medicine rada i sporta. Vršimo liječničke preglede, preglede vozača, radnika, učenika, preglede zaštitara, vatrogasaca te čuvara i zaštitara.

Redoviti preventivni pregledi sportaša igraju ključnu ulogu u očuvanju njihovog zdravlja, pružajući idealnu priliku za sportskog liječnika da procijeni trenutačno stanje sportaša i identificira potencijalne rizike.

Pridružite nam se u putovanju prema boljem zdravlju i vitalnosti. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim uslugama i rezervirali svoj termin.

Vaše zdravlje je naš prioritet, bilo da se radi o radu ili sportu.

U EO2 usmjereni smo na kontrolu, zaštitu i unaprjeđenje zdravlja zaposlenih i sportaša. Naši stručnjaci su tu da otkriju moguće bolesti, procijene rizik na radnom mjestu te osiguraju održavanje radne sposobnosti i sportskog performansa.

Opremljeni smo najmodernijim medicinskim uređajima, dobiti ćete profesionalnu i brzu uslugu.

Obratite nam se s povjerenjem!

Obavite preglede
sigurno i brzo u EO2 poliklinici

Posvećeni smo promicanju dobrobiti zaposlenika i sportaša putem sustavne kontrole, zaštite i poboljšanja njihova zdravlja. Naš tim stručnjaka predan je otkrivanju potencijalnih zdravstvenih problema, procjeni rizika na radnom mjestu te osiguranju očuvanja radne sposobnosti i sportskog izvedbenog potencijala.

Uzimamo vaše zdravlje kao glavni prioritet, bilo da je riječ o profesionalnom radu ili sportskim aktivnostima. Naša posvećenost obuhvaća sve aspekte, pružajući podršku i brigu kako biste postigli najbolje rezultate i održali optimalno zdravlje.

Naručite se i rezervirajte svoj termin.

Zatražite poziv za:

besplatne konzultacije