Odlučila sam koristiti  barokomoru iz znatiželje. U početku sam osjećala strah od zatvorenog prostora, što mi je osoba koja se brinula o meni pomogla da ga savladam. Nakon nekoliko tretmana, osječala sam opće poboljšanje organizma. Više energije, manju ukočenost kostiju, bolja koncentracija. Hvala ljubaznom osoblju.

B. L.

Kao dugogodišnji dijabetičar sa komplikacijama na nogama: dijabetičko stopalo, neuropatija, celulitis, amputiran mi je palac na lijevoj nozi.  Da bi rana što prije zacijelila, a iz ranijeg iskustva, odlučio sam koristiti barokomoru.  U početku noga mi je bila zbog slabe cirkulacije natečena i celulitisa tamno crvene boje. Nakon 10 tretmana stanje se bitno promijenilo, oteklina i crvenilo se smanjilo. Isto tako ukupan osječaj organizma je poboljšan. Osoblje vrlo pristupačno i ljubazno. Odlučio sam u dogledno vrijeme svakako ponoviti tretman.

M. L.

eO2 je za SVAKU preporuku! Tko jos nije probao kakav je osjecaj i kakvi su benefiti terapija Kisikom u njihovim Hiperbaricnim komorama - toplo savjetujem. I uz to jos su dodali i terapiju infracrvenim svjetlom i Krioterapije koje su na samom vrhuncu u svijetu kada govorimo o terapijama za OPORAVak, energiju, dugovjecnost, i opcenito dobrostanje organizma! Ako ste trazili nesto sto ce vam uciniti vecu razliku u kvaliteti vaseg zivota i zdravlju, ne trazite dalje - te tri terapije u e02 centru su trenutno sami vrh! I neznam nikoga u Hrvatskoj i sire da nudi sve te tri terapije u svojim prostorima po tako pristupacnoj cijeni i u takvom ugodnom okruzenju! Da li ste profi sportas - netko tko zeli bolje zdravlje - ili netko kao ja tko hoce zivjeti jakoo dugo, ovo bi trebao postati neizbjezan dio vase rutine. Svako dobro i svaka preporuka.

V. G.